Hochheiderweg 75, 26123 Oldenburg   • Man-fre 9-17 timer   • ✆ +49 (0) 441-379 48 48 0   • mai@maiwell.com              

Præcision Ridge Filler (Ridgefiller) 15ml
For at annullere grimme riller!

kategori: maling

varenummer: NL0006


3,50 €
23,33 € om 100 ml

inkl. 19% Moms. , plus. forsendelse (DHL Paket)

udsolgt


Præcision Ridgefiller (Ridgefiller) - 15 ml

Med Base Coat Ridgefiller får du et produkt af høj kvalitet, som er særligt populær på grund af sin brugervenlighed i daglig brug i negle saloner. Takket være flaskerenser, anvendelsen af ??præparatet er let, fordi det anvendes som en konventionel neglelak. Ridgefiller er blevet udviklet til at strømme i de langsgående eller tværgående riller i foden og fingernegle og udligne efter påføring. Således kan gives en smuk og æstetisk udseende ujævne negle. Denne flade overflade er den ideelle base for en senere neglelak orden eller negle modellering, denOvergang mellem naturlige og kunstige negle, hvis her riller eller overgange har dannet, der ikke længere kan kompenseres gennem filerne. Inden for en kort tid uskøn riller forsvinde.
Uden anvendelse af en rille fyldstof anvende farvet neglelak ville fremhæve eksisterende riller ufordelagtig og resultere i en usoigneret. I en efterfølgende søm modellering, kan det føre til manglende vedhæftning af de tips.

Hvis du ønsker at bruge Ridgefiller, bør du først rengøre ujævne negle grundigt og indgive det eller skæres til at give en perfekt fundament.


forsendelsesvægt: 0,09 kg
Produkt vægt: 0,08 kg
indhold: 15,00 ml

Gennemsnitlig produkt gennemgang

Indtast den første til at bedømme dette produkt fra og hjælpe andre i deres køb af skilsmisse:

kontakt
Stil et spørgsmål


kontaktKunder købte følgende punkter