Hochheiderweg 75, 26123 Oldenburg   • Ma-vr 9-17 uur   • ✆ +49 (0) 441-379 48 48 0   • mai@maiwell.com              

betalingsmogelijkheden

We accepteren de volgende betalingsmethoden

 

Zahlung per PayPal

Betaling via PayPal

Betaal veilig en gemakkelijk via PayPal. Het enige dat u nodig heeft, is uw e-mailadres en uw wachtwoord. Betaal snel en gemakkelijk met slechts twee klikken.
 

Paypal Plus

Betaling per creditcard

We accepteren VISA, Mastercard en American Express. Na een succesvolle controle wordt uw bestelling direct verzonden, mits uw producten beschikbaar zijn. Selecteer gewoon Betaling per creditcard in de bestelgeschiedenis.
 

Paypal Plus

Betaling per factuur

Eerst bestellen, dan betalen. Nadat de factuur is aangemaakt, heeft u 14 dagen de tijd om deze te voldoen.
U kunt de factuur gemakkelijk per e-mail ontvangen en u profiteert ook van PayPal-kopersbescherming als de goederen niet aankomen of als de goederen aanzienlijk afwijken van de beschrijving. Bovendien zorgt, zoals gewoonlijk, complexe codering voor de bescherming van uw gegevens.
 

Sofortüberweisung

Betaling door Klarna / Sofortüberweisung

Sofortüberweisung werkt als een normale online overboeking bij uw bank. Wanneer u een online aankoop doet, kunt u het betalingsproces rechtstreeks uitvoeren met de rekeninggegevens van uw online bankrekening. Met Sofortüberweisung kunnen eindgebruikers gemakkelijk, gemakkelijk en veilig betalen zonder registratie.
 

Zahlung per Vorkasse

Betaling vooraf

Betaal uw bestelling vooraf gemakkelijk en zonder risico. In de e-mail met de orderbevestiging ontvang je de inhoud van je bestelling, het factuurbedrag en de bankgegevens.