Hochheiderweg 75, 26123 Oldenburg   • Man-fre 9-17 timer   • ✆ +49 (0) 441-379 48 48 0   • mai@maiwell.com              

Forsendelse

Medmindre andet er angivet, gælder de leverings- og betalingsbetingelser, der er anført i vilkårene og betingelserne for alle online ordrer på maiwells online-butikssystem. Særlige kendetegn ved de enkelte online butikker findes i de separat angivne forsendelsesforhold.

levering
Medmindre andet er aftalt, vil leveringen blive foretaget ex lager til den leveringsadresse, der er angivet af dig. Eventuelle oplysninger om leveringsperioden er ikke bindende. Hvis titlen er udsolgt, informerer vi dig omgående, at det bestilte produkt ikke er tilgængeligt.

betaling
Når du køber online, kan du kun betale på forhånd, Paypal eller som efternavn.

Kreditkort (American Express, Mastercard, VISA) og direkte debitering accepteres på stedet (ex lager).

Forsendelsesomkostninger på ordrer
Vi opkræver de mest gunstige forsendelsesomkostninger / porto omkostninger under de respektive omstændigheder. Som regel beregnes forsendelsen efter vægt og forsendelsesmetode. Da alle forsendelser er pakket og vejet, vil de afholdte omkostninger blive opført på fakturaen.

Forsendelsesomkostningerne for forsendelser på over 100,00 KG og større ordrer bedes du kontakte os på telefon, så vi kan tilbyde det bedst mulige tilbud til dig: (+49) 441-935 12 98

Prisskalaerne for fragt er:

Tyskland
DHL:
op til 2 KG = 4,30 €
op til 6 KG = 4,80 €
op til 31,5 KG = 5,40 €

Kontant ved levering 4,30 € plus prisen på pakken plus 2 € leveringsgebyr.

DHL Europe Package (Zone 1: Belgien, Danmark, Luxembourg, Holland, Østrig, Schweiz)
op til 31,5 kg 10,71 €

fra 31,5 kg fra fragtfartsselskab


DHL Europe Package (Zone 2: Frankrig, Det Forenede Kongerige, Italien)
op til 31,5 kg 14,76 €
fra 31,5 kg fra fragtfartsselskab


DHL Europe Package (Zone 3: Finland, Sverige, Norge, Irland, Portugal, Spanien)
op til 31,5 kg 16,01 €

fra 31,5 kg fra fragtfartsselskab

DHL Europapaket (zone 4: Bulgarien, Estland, Letland, Litauen, Polen, Rumænien, Slovakiet, Slovenien, Tjekkiet, Ungarn)
op til 5 kg 16,50 €
op til 10 kg 18,50 €
op til 15 kg 20,50 €
op til 20 kg € 22,50
op til 25 kg 24,50 €
op til 31,5 kg 26,50 €
fra 31,5 kg fra fragtfartsselskab


Opmærksomhed på møbler og omfangsrige varer kan afvige, hvorefter vi ikke har nogen indflydelse, hvis dette skulle være tilfældet med din ordre, vil vi komme i kontakt med dig.
Leverancer uden for Tyskland pådrager andre leveringsomkostninger, som vi ikke kan påvirke.

returret

Inden 14 dage efter modtagelsen af ​​varen kan ordren tilbagekaldes uden begrundelse. Tilbagekaldelsen skal ske skriftligt, via e-mail, fax, brev eller ved returnering af varerne inden for denne periode. For at møde tidsfristen er den rettidige forsendelse tilstrækkelig. Efter tilbagekaldelse af købekontrakten returneres varerne i god stand til butiksindehaveren af ​​firmaet Maiwell. Allerede betalinger vil blive refunderet ved bankoverførsel. Til dette formål har vi brug for detaljerne på din bankkonto. Retur fragtomkostninger for en ordre værdi over 40, - € bærer butiksindehaveren. Retur fragt omkostninger for en ordre værdi under 40, - Euro kan pålægges køberen.
Bemærk, at mærket og trykt materiale betragtes som specialfremstillede varer og er ikke omfattet af den generelle ret til tilbagekaldelse eller tilbagekaldelse. Vær venlig at give os besked på forhånd via email: mai@maiwell.com

Adresse for returnering:

Firma Maiwell
Hochheiderweg 75
26123 Oldenburg, Tyskland / Tyskland


Produkter og priser
Efter den redaktionelle frist for enkelte sider er der muligvis sket ændringer i produkter og tjenester. Ændringer i design eller form, afvigelser i farven og ændringer i leveringsomfanget eller præstationen af ​​producenten forbliver reserveret i leveringsperioden, forudsat at ændringerne eller afvigelserne er rimelige for kunden under hensyntagen til maiwells interesser. Illustrationerne kan også indeholde tilbehør, ekstraudstyr eller andre størrelser, der ikke er en del af leverings- eller serviceomfanget. Farveafvigelser er tekniske. Individuelle sider kan også omfatte typer og tjenester, der ikke er tilgængelige i de enkelte lande. Erklæringer om juridiske, juridiske og skatteregler og virkninger gælder kun for Forbundsrepublikken Tyskland. Medmindre andet fremgår af salgsbetingelserne eller leveringsbetingelserne, gælder de gældende priser på leveringsdagen. For vores kontraktlige partnere skal priserne forstås som en ikke-bindende prisanbefaling. Så spørg en filial eller kontraktspartner for den nyeste status.

ophavsret
Copyright 2009 maiwell. Alle rettigheder forbeholdes. Alle tekster, billeder, grafik, lyd-, video- og animationsfiler samt deres arrangementer er underlagt ophavsret og andre love for beskyttelse af intellektuel ejendomsret. De må ikke bruges til handelsformål eller til We

De anslåede forsendelsesomkostninger vil kun være tilgængelig, hvis du har noget i din indkøbskurv.