Hochheiderweg 75, 26123 Oldenburg   • Ma-pe 9-17 tuntia   • ✆ +49 (0) 441-379 48 48 0   • mai@maiwell.com              

maksuvaihtoehtoja

Hyväksymme seuraavat maksutavat

 

Zahlung per PayPal

Maksaminen PayPalin

Maksa turvallisesti ja kätevästi PayPalin kautta. Tarvitset vain sähköpostiosoitteesi ja salasanasi. Maksa nopeasti ja helposti kahdella napsautuksella.
 

Paypal Plus

Maksaminen luottokortilla

Hyväksymme VISA-, Mastercard- ja American Express -kortit. Onnistuneen tarkastuksen jälkeen tilauksesi toimitetaan välittömästi, jos tuotteitasi on saatavilla. Valitse vain tilaushistoriasta Maksaminen luottokortilla .
 

Paypal Plus

Laskutusmaksu

Tilaa ensin ja sitten maksa. Laskun luomisen jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa maksaa se.
Voit vastaanottaa laskun kätevästi sähköpostitse. Hyödynnät myös PayPalin ostajasuojaa, jos tavarat eivät saapu tai jos tavarat poikkeavat merkittävästi kuvauksesta. Lisäksi monimutkainen salaus varmistaa, kuten tavallista, tietojesi suojauksen.
 

Sofortüberweisung

Klarna / Sofortüberweisungin maksu

Sofortüberweisung toimii kuin tavallinen online- siirto pankissasi. Kun teet verkkokaupan, voit suorittaa maksuprosessin suoraan verkkopankkitilisi tilitiedoilla. Sofortüberweisung -palvelun avulla kuluttajat voivat maksaa kätevästi, helposti ja turvallisesti ilman rekisteröitymistä.
 

Zahlung per Vorkasse

Ennakkomaksu

Maksa tilauksesi helposti ja riskittömästi etukäteen. Tilausvahvistuksen sisältävässä sähköpostiviestissä sinulle lähetetään tilauksesi sisältö, laskun summa ja pankkitiedot.