Hochheiderweg 75, 26123 Oldenburg   • Man-fre 9-17 timer   • ✆ +49 (0) 441-379 48 48 0   • mai@maiwell.com              

frakt

Med mindre annet er oppgitt gjelder leverings- og betalingsbetingelsene som er oppført i vilkårene for alle online bestillinger på maiwells nettbutikk. Spesielle funksjoner i de enkelte nettbutikker finner du i de separat oppførte leveringsbetingelsene.

levering
Med mindre annet er avtalt, vil leveransen bli gjort fra lageret til leveringsadressen som er oppgitt av deg. Eventuelle opplysninger om leveringsperioden er ikke bindende. Hvis tittelen er tomt, vil vi straks informere deg om at bestillingen ikke er tilgjengelig.

betaling
Når du kjøper på nettet, kan du bare betale på forhånd, Paypal eller som etternavn.

Kredittkort (American Express, Mastercard, VISA) og direkteavgift aksepteres på stedet (ex lager).

Fraktkostnader på bestillinger
Vi belaster deg de mest gunstige fraktkostnader / porto kostnader under de respektive omstendighetene. Frakt er som regel beregnet etter vekt og fraktmetode. Siden alle forsendelser er pakket og veid, vil de påløpte kostnadene bli oppført på fakturaen.

Fraktkostnadene for sendinger over 100,00 KG og for større bestillinger, ta kontakt på telefon, slik at vi kan gjøre et best mulig tilbud oss ​​til deg: (+49) 441-935 12 98

Prisskalaene for frakt er:

Tyskland
DHL:
opptil 2 KG = 4,30 €
opptil 6 KG = 4,80 €
opptil 31,5 KG = 5,40 €

Kontant ved levering 4,30 € pluss pris på pakken pluss 2 € leveringsavgift.

DHL Europe Package (Sone 1: Belgia, Danmark, Luxembourg, Nederland, Østerrike, Sveits)
opptil 31,5 kg 10,71 €

fra 31,5 kg fra fraktbåt


DHL Europe Package (Sone 2: Frankrike, Storbritannia, Italia)
opptil 31,5 kg 14,76 €
fra 31,5 kg fra fraktbåt


DHL Europe Package (Sone 3: Finland, Sverige, Norge, Irland, Portugal, Spania)
opptil 31,5 kg 16,01 €

fra 31,5 kg fra fraktbåt

DHL Europapaket (Sone 4: Bulgaria, Estland, Latvia, Litauen, Polen, Romania, Slovakia, Slovenia, Tsjekkia, Ungarn)
opptil 5 kg 16,50 €
opptil 10 kg 18,50 €
opptil 15 kg 20,50 €
opptil 20 kg € 22,50
opptil 25 kg 24,50 €
opptil 31,5 kg 26,50 €
fra 31,5 kg fra fraktbåt


Pass deg for møbler og store gjenstander kan føre til avvik som vi dessverre ikke har kontroll, bør vi være oppstå noe slikt i din for å komme i kontakt med deg.
Leveranser utenfor Tyskland medfører andre leveringskostnader, som vi ikke kan påvirke.

Returrett

Innen 14 dager etter mottak av varene, kan bestillingen tilbakekalles uten begrunnelse. Tilbakekallingen må skje skriftlig, via e-post, faks, brev eller ved å returnere varene innen denne perioden. For å møte tidsfristen er den rettidige forsendelsen tilstrekkelig. Etter tilbakekalling av kjøpsavtalen skal varene returneres i god stand til butikkinnehaveren av selskapet Maiwell. Allerede gjort betalinger vil bli refundert ved bankoverføring. Til dette formål trenger vi detaljene i bankkontoen din. Retur fraktkostnader for en bestillingsverdi over 40, - Euro bærer butikkinnehaveren. Retur fraktkostnader for en bestillingsverdi under 40, - Euro kan pålegges kjøperen.
Vær oppmerksom på at merkede og trykte elementer betraktes som skreddersydde varer og dekkes ikke av den generelle rettssaken eller tilbakekallingen. Vennligst informer oss på forhånd via e-post: mai@maiwell.com

Adresse for retur:

Firma Maiwell
Hochheiderweg 75
26123 Oldenburg, Tyskland / Tyskland


Produkter og priser
Etter redaksjonell frist for enkelte sider, kan endringer i produkter og tjenester ha skjedd. Design eller design modifikasjoner, fargeendringer og endringer av leveransen eller tjenesten av produsenten i leveringsperioden, forutsatt disse endringene, samtidig som det tas hensyn til interessene til rimelig maiwell for kunden. Illustrasjonene kan også inneholde tilbehør, tilleggsutstyr eller andre størrelser som ikke er en del av det vanlige leveringsområdet eller tjenesten. Fargeavvik er tekniske. Individuelle sider kan også inkludere typer og tjenester som ikke er tilgjengelige i enkelte land. Erklæringer om juridiske, juridiske og skattemessige bestemmelser og virkninger gjelder kun for Forbundsrepublikken Tyskland. Med mindre annet er oppgitt i vilkårene for salg eller levering, gjelder prisene som gjelder på leveringsdagen. For våre kontraktspartnere skal prisene forstås som en ikke-bindende prisanbefaling. Derfor, spør en filial eller kontraktspartner for den nyeste statusen.

copyright
Copyright 2009 maiwell. Alle rettigheter reservert. All tekst, bilder, grafikk, lyd, video og animasjonsfiler og deres arrangementer er underlagt opphavsrett og andre lover som beskytter åndsverk. De kan ikke brukes til handelsformål eller til Vi

De estimerte fraktkostnader vil kun være tilgjengelig hvis du har noe i handlekurven.