Hochheiderweg 75, 26123 Oldenburg   • Ma-pe 9-17 tuntia   • ✆ +49 (0) 441-379 48 48 0   • mai@maiwell.com              

Ellei toisin mainita, ehtojen ja ehtojen mukaiset toimitus- ja maksuehdot koskevat kaikkia verkkokauppoja verkossa. Yksittäisten verkkokauppojen erikoisominaisuudet löytyvät erikseen luetelluista toimitusehdoista.

toimitus
Ellei toisin sovita, toimitus toimitetaan varastostamme lähettämäsi toimitusosoitteeseen. Kaikki tiedot toimitusajasta eivät ole sitovia. Jos otsikko on loppu, ilmoitamme välittömästi, että tilaamasi tuote ei ole saatavilla.

maksu
Kun ostat verkossa, voit maksaa vain etukäteen, Paypalin tai sukunimenä.

Luottokortit (American Express, Mastercard, VISA) ja suoraveloitus hyväksytään paikan päällä (ex varastosta).

Toimituskulut tilauksille
Veloitamme sinulle edullisimmat toimituskulut / postikulut vastaavissa olosuhteissa. Laivaliikenne lasketaan pääsääntöisesti painon ja toimitustavan mukaan. Koska kaikki lähetykset on pakattu ja punnittu, aiheutuneet kustannukset ilmoitetaan laskussa.

Lähetyskulut yli 100,00 KG ja suuremmat tilaukset ottakaa meihin yhteyttä puhelimitse, jotta voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen tarjouksen: (+49) 441-935 12 98

Merikuljetuksen hinta-asteikot ovat:

Saksa
DHL:
jopa 2 KG = 4,30 €
jopa 6 Kg = 4,80 €
jopa 31,5 KG = 5,40 €

Postiennakko 4,30 € plus paketin hinta plus 2 € toimitusmaksu.

DHL Europe -paketti (vyöhyke 1: Belgia, Tanska, Luxemburg, Alankomaat, Itävalta, Sveitsi)
jopa 31,5 kg 10,71 €

rahtikuljettajalta 31,5 kg


DHL Europe -paketti (vyöhyke 2: Ranska, Iso-Britannia, Italia)
jopa 31,5 kg 14,76 €
rahtikuljettajalta 31,5 kg


DHL Europe -paketti (vyöhyke 3: Suomi, Ruotsi, Norja, Irlanti, Portugali, Espanja)
jopa 31,5 kg 16,01 €

rahtikuljettajalta 31,5 kg

DHL Europapaket (alue 4: Bulgaria, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Romania, Slovakia, Slovenia, Tšekki, Unkari)
jopa 5 kg 16,50 €
jopa 10 kg 18,50 €
jopa 15 kg 20,50 €
jopa 20 kg 22,50 €
jopa 25 kg 24,50 €
jopa 31,5 kg 26,50 €
rahtikuljettajalta 31,5 kg


Huomiota huonekaluista ja suurista tavaroista voi poiketa, joten meillä ei ole vaikutusta, jos jotain tapahtuu tilauksessasi, otamme sinuun yhteyttä.
Toimitukset Saksan ulkopuolella aiheutuvat muista toimituskuluista, joita emme voi vaikuttaa.

palautusoikeus

Tilaus voidaan peruuttaa 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta ilmoittamatta perusteluja. Peruutus on tehtävä kirjallisesti, sähköpostitse, faksilla, kirjeellä tai palauttamalla tavarat tältä ajanjaksolta. Määräajan noudattaminen riittää lähettämään oikea-aikaisesti. Kun ostosopimus on peruutettu, tavarat palautetaan oikein kunnossa Maiwellin myymälän omistajalle. Jo tehdyt maksut palautetaan pankkisiirrolla. Tätä varten tarvitsemme pankkitilisi tiedot. Toimitusmaksut, joiden tilausarvo on yli 40, - Euro kuljettaa kaupan omistajaa. Ostajalle voidaan määrätä palautuskulut, joiden tilausarvo on alle 40 euroa.
Huomaa, että merkittyjä ja painettuja esineitä pidetään mittatilaustyönä, eivätkä ne kuulu yleisen palauttamis- tai peruuttamisoikeuden piiriin. Ilmoita meille etukäteen sähköpostilla: mai@maiwell.com

Palautusosoite:

Yritys Maiwell
Hochheiderweg 75
26123 Oldenburg, Saksa / Saksa


Tuotteet ja hinnat
Yksittäisten sivujen toimituksellisen määräajan jälkeen saattaa tapahtua tuotteiden ja palveluiden muutoksia. Suunnittelu tai suunnittelun muutokset, värimuutokset ja muutoksia toimituksen laajuudesta tai palvelun valmistajan toimitusten aikana, edellyttäen, että nämä muutokset, ottaen huomioon edut kohtuullinen maiwell asiakkaalle. Kuvat voivat myös sisältää lisävarusteita, lisävarusteita tai muita kokoja, jotka eivät kuulu tavanomaiseen toimitus- tai huoltopalveluun. Värivaihtelut ovat teknisiä. Yksittäiset sivut voivat sisältää myös tyyppejä ja palveluita, joita ei ole saatavilla yksittäisissä maissa. Laillisia, oikeudellisia ja verotuksellisia säännöksiä ja vaikutuksia koskevat lausunnot ovat voimassa ainoastaan ​​Saksan liittotasavallalle. Jollei myynti- tai toimitusehdoissa toisin mainita, sovelletaan toimituspäivänä voimassa olevia hintoja. Sopimuskumppaneidemme osalta hinnat on ymmärrettävä ei-sitovaksi hintasuositukseksi. Pyydä tästä syystä sivuliikkeitä tai sopimuskumppania uusimmasta tilasta.

tekijänoikeus
Copyright 2009 maiwell. Kaikki oikeudet pidätetään. Kaikki tekstit, kuvat, grafiikka, ääni-, video- ja animaatiotiedostot sekä niiden järjestelyt ovat tekijänoikeuden alaisia ​​ja muita lakeja, jotka koskevat henkisen omaisuuden suojaamista. Niitä ei saa käyttää kaupankäyntitarkoituksiin tai meihin

Arvioidut toimituskulut on käytettävissä vain, jos sinulla on jotain ostoskorissa.